Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Polievka z fazuľových strukov

Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Ražniči z lososa
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Opekaná zelenina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Gyros šalát
Ryžové guľôčky
Tuniak so zeleninou
Hríbová mrvenička
Farebný jarný šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ravioly so šalviou
Ochutená ryža
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Ružičková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cestovinový šalát so surimi
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované paradajky
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s kuskusom
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi