Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Ražniči s opečeným chlebom a syrom

Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pikantná rybacia zmes
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Ravioly so šalviou
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Hrachová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z bôbu
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Morčacina s citrónom a oreganom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tekvicová polievka s jablkom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kurča na bielom víne
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Lahodné pečené zemiaky
Biela treska
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Jemný hubový guláš
Mrkvová polievka
Sladká bravčová panenka
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Na drevené špajdle napichajte kocky kuracieho mäsa, papriku, brokolicu a cibuľu, podávajte s opraženým chlebom a vychutnajte si skvelú pochúťku pripravenú na grile.

Suroviny

700 g kuracích pŕs
300 g brokolice
150 g cibule
30 g taveného syra
50 ml balsamica
1 Podravka Grill Classic
1 žltá paprika
1 červená paprika
4 kúsky celozrnného chleba
1 lyžica medu
1 lyžica oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Balsamico zmiešame s Podravkou Grill Classic, medom a olejom, a tak nám vznikne marináda, ktorú dobre premiešame a dáme postáť na zhruba 20 minút.
  • 2 Kuracie prsia nakrájame na kocky, zalejeme pripravenou marinádou, zakryjeme a necháme asi 30 minút postáť.
  • 3 Papriku nakrájame na kocky a cibuľu na štvrtiny. Brokolicu nakrájame na menšie kúsky, vložíme do horúcej vody a varíme asi 2 minúty, scedíme a necháme vychladnúť.
  • 4 Na drevené alebo kovové špajdle napicháme striedavo marinované kúsky mäsa, papriku, brokolicu a cibuľu.
  • 5 Gril potrieme olejom a dobre rozohrejeme. Položíme naň pripravené ražniči a grilujeme asi 8 minút z každej strany.
  • 6 Kúsky celozrnného chleba potrieme tenkou vrstvou taveného syra a položíme ich na gril, kde pečieme ražniči. Spodnú stranu chleba dobre opečieme a druhú natretú stranu necháme piecť už len cca 1 minútu.

Tip

Aby ste nemali kuracinu suchú, nakrájajte ju na kocky rovnakej veľkosti, aby sa marináda všade rovnako vpila a aby sa mäso rovnako prepieklo. Vďaka marináde mäso zmäkne a bude výborne ochutené.

Porcia

Grilované ražniči podávajte s opraženým chlebom a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi