Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Ražniči z lososa

Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantná rybacia zmes
Špagety zo Stredomoria
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cuketové jednohubky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mrkvová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z bôbu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Paradajková polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Párky v slanine
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Pohánka s klobásou
Jemný hubový guláš
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
Zapečené špagety s tuniakom
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaný hamburger
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantné bravčové závitky
Biela ryba s fazuľou
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Napichajte kocky lososa a limetku na špajdle a vychutnávajte si úplne nové ražniči s vašim obľúbeným Ajvarom od Podravky.

Suroviny

1 kg filiet z lososa
1 Podravka na ryby
50 ml olivového oleja
2 limetky alebo citróny
Ajvar jemný Podravka
čerstvé oregano
16 špajdlí

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filety z lososa umyjeme a osušíme papierovým obrúskom. Nakrájame ich na obdĺžniky veľkosti 3x5 cm a dáme ich do misky. Potrieme ich zmesou vytvorenou z Podravky na ryby a olivového oleja. Necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Limetky nakrájame na tenké plátky. Zoberieme si 2 špajdle a na ne napichneme kúsok lososa tak, aby vzdialenosť medzi špajdlami bola 1 - 1,5 cm. Potom napichneme plátok limetky, môžeme ho preložiť na polovicu a potom znovu lososa.
  • 3 Na špajdle napichujeme striedavo kúsok lososa a plátok limetky.
  • 4 Takto pripravené ražniči grilujeme z oboch strán po dobu 2 minút na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 5 Hotové ražniči dáme do uzatvárateľnej nádoby, posypeme oreganom, zakryjeme a necháme postáť asi 2 minúty.

Tip

Špajdle na ražniči namočte do vody a nechajte ich postáť cca 1 hodinu, aby pri grilovaní nezhoreli.

Porcia

Podávame s Ajvarom Podravka a opraženými kúskami chleba.

Zdieľať s priateľmi