Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Ražniči z lososa

Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Cuketové jednohubky
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka s mäsovými guličkami
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Šošovicová polievka so špenátom
Lasagne z panvice
Polievka z fazuľových strukov
Párky v slanine
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Kuracie fajitas
Pizza v zemiakoch
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Hrachová polievka
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Ravioly so šalviou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mediteránska rapsódia
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladká bravčová panenka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hubový guľáš
Mrkvová polievka
Špagety zo Stredomoria
Špagety s jesennou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Napichajte kocky lososa a limetku na špajdle a vychutnávajte si úplne nové ražniči s vašim obľúbeným Ajvarom od Podravky.

Suroviny

1 kg filiet z lososa
1 Podravka na ryby
50 ml olivového oleja
2 limetky alebo citróny
Ajvar jemný Podravka
čerstvé oregano
16 špajdlí

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filety z lososa umyjeme a osušíme papierovým obrúskom. Nakrájame ich na obdĺžniky veľkosti 3x5 cm a dáme ich do misky. Potrieme ich zmesou vytvorenou z Podravky na ryby a olivového oleja. Necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Limetky nakrájame na tenké plátky. Zoberieme si 2 špajdle a na ne napichneme kúsok lososa tak, aby vzdialenosť medzi špajdlami bola 1 - 1,5 cm. Potom napichneme plátok limetky, môžeme ho preložiť na polovicu a potom znovu lososa.
  • 3 Na špajdle napichujeme striedavo kúsok lososa a plátok limetky.
  • 4 Takto pripravené ražniči grilujeme z oboch strán po dobu 2 minút na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 5 Hotové ražniči dáme do uzatvárateľnej nádoby, posypeme oreganom, zakryjeme a necháme postáť asi 2 minúty.

Tip

Špajdle na ražniči namočte do vody a nechajte ich postáť cca 1 hodinu, aby pri grilovaní nezhoreli.

Porcia

Podávame s Ajvarom Podravka a opraženými kúskami chleba.

Zdieľať s priateľmi