Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Rezne s chutnou omáčkou

Teľacie kotlety so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Zemiakové placky
Morčací hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Jaipur kari
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Kačica na pomarančoch
Pizza v zemiakoch
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chilli con carne
Kotlovina
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie rolky s ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s cuketou
Klasický burger
Grilované rebierka
Netradičný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurací paprikáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Grilovaný hamburger
Párky v slanine
Kura na pivovej fľaši
Kuracie prsia pečené v rúre
Pivný guláš
Rýchle lasagne
Kura na pive
Grilovaná krkovička
Lasagne z panvice
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Mäsové guľky s omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kurča na bielom víne
Fish&Chips v tortille
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Hovädzie rezne s mrkvovo-zelerovo-krémovou omáčkou s rozmarínom podávajte teplé a vychutnávajte si voňavé jedlo.

Suroviny

700 g hovädzích rezňov zo stehna
100 g cibule
100 g zeleru
20 g masla
50 ml bieleho vína
1 kocka hovädzieho bujónu Podravka
2 lyžice olivového oleja
2 - 3 mrkvy
2 strúčiky cesnaku
vetvička rozmarínu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby90 min

  • 1 Na zmesi masla a olivového oleja opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a pražíme, dokým nebude cibuľa sklovitá a cesnak nepustí peknú vôňu.
  • 2 Rezne zľahka osolíme, okoreníme, dáme ich na panvicu k cibuli a cesnaku a opečieme z oboch strán.
  • 3 Podlejeme trochou teplej vody a dusíme, dokým mäso trošku nezmäkne.
  • 4 Pridáme nakrájanú mrkvu a zeler, rozmarín a hovädzí bujón Podravka.
  • 5 Podlejeme vínom a vodou, prikryjeme a ďalej dusíme, dokým mäso úplne nezmäkne.

Tip

Ak chcete mať krémovú omáčku, tak mäkké mäso vyberte z hrnca, zeleninu nechajte trošku vychladnúť a potom ju rozmixujte tyčovým mixérom.

Porcia

Teplé rezne podávajte s omáčkou a uvarenými haluškami.

Zdieľať s priateľmi