Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Rolky z roštenky so zeleninou

Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Losos s cuketovou krustou
Lasagne z panvice
Ovocný šalát s kuracinou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hrachová polievka
Jemný hubový guláš
Párky v slanine
Zapečené špagety s tuniakom
Hubový guľáš
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči z lososa
Tournedos s maslovou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Paradajková polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Teľacie kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šošovicová polievka so špenátom
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Kurča na bielom víne
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

Suroviny

800 g hovädzej roštenky
1 lyžica Podravky grill classic
1 červená paprika
150 g tenkých mladých strukov
150 g mrkvy
75 ml červeného vína
2 lyžice hladkej múky
3 lyžice olivového oleja
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
  • 2 Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
  • 3 Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.
  • 4 Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
  • 5 Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
  • 6 Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
  • 7 Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

Tip

Do roliek môžete pridať viac zeleniny, použiť vašu obľúbenú zeleninu alebo ju úplne nahradiť špargľou.

Porcia

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi