Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestovinový šalát so surimi
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pohánka s klobásou
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Polievka z bôbu
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Mrkvová polievka
Zeleninové špízy
Kuracie mäso na thajský spôsob
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Teľacie kotlety so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Párky v slanine
Tournedos s maslovou zeleninou
Hubový guľáš
Pikantná rybacia zmes
Tuniakový šalát
Šošovicová polievka so špenátom
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kurča na bielom víne
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Jemný hubový guláš
Losos s cuketovou krustou
Lasagne z panvice
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Grilovaný hamburger
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi