Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Caponata a lá Podravka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Ružičková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto so slaninou
Jaipur kari
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie fajitas
Šošovicová krémová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Biela treska
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Krevety na zeleninovom lôžku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorský šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Mediteránska rapsódia
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Oranžové rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi