Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Šalát z grilovanej zeleniny

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Ryžové guľôčky
Polievka z fazuľových strukov
Farebný jarný šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Ravioly so šalviou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Ružičková polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z lososa
Grilované tofu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Hríbová mrvenička
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teplý zeleninový šalát
Letné zeleninové ragú
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Grilované paradajky
Gyros šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniak so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ochutená ryža
Zeleninové špízy
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Tabouleh
Tekvicová polievka s jablkom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Biela ryba s kuskusom
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi