Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Špagety zo Stredomoria

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Grilovaný hamburger
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované rebierka
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Polievka s mäsovými guličkami
Caponata a lá Podravka
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Lasagne z panvice
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčová panenka so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Okúzľujúce letné kurča
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové špízy
Špagety s jesennou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie fajitas
Polievka z fazuľových strukov
Pohánka s klobásou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestovinový šalát so surimi
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Vyprážaný syr
Kuracie tyčinky v kečupe
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Hrachová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi