Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Mediteránska rapsódia
Oranžové rizoto
Šošovicová krémová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Špargľová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Chutný šalát z opečených zemiakov
Krevety na zeleninovom lôžku
Opekaná zelenina
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ružičková polievka
Tuniakový šalát
Stredomorský šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Biela treska
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové špízy
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi