Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Netradičný hamburger
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Carbonara so špenátom
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Rýchle lasagne
Pikantné bravčové závitky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Klasický burger
Kura na sladko
Kura na pive
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pivný guláš
Morčacie rolky s ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná krkovička
Jaipur kari
Chilli con carne
Kura na pivovej fľaši
Medailónky s hnedou ryžou
Zemiakové placky
Hŕstková polievka s paradajkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie prsia s jablkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Plnené kuracie stehná
Párky v slanine
Hubový guľáš
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurča na bielom víne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčací hamburger
Kotlovina
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Grilované rebierka
Špagety s cuketou
Hovädzí steak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi