Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na pivovej fľaši
Pochúťka s Ajvarom
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Špagety s cuketou
Pikantné bravčové závitky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kotlovina
Polievka z bôbu
Zemiakové placky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rýchle lasagne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaný hamburger
Kura na sladko
Morčací hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kačica na pomarančoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Pivný guláš
Fish&Chips v tortille
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Chilli con carne
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaná krkovička
Párky v slanine
Kurací paprikáš
Netradičný hamburger
Medové teľacie kotlety
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilované rebierka
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na pive
Rybárov guláš
Pizza v zemiakoch
Jaipur kari
Kurča na bielom víne
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové chipsy
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Klasický burger
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsové guľky s omáčkou
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi