Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špargľová polievka
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Letné zeleninové ragú
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Tuniak so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Cuketové jednohubky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Oranžové rizoto
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ružičková polievka
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Jaipur kari
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paella s kuracím mäsom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi