Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Grilované tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové špízy
Stredomorský šalát
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniakový šalát
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Špargľová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paella s kuracím mäsom
Gyros šalát
Bohatá jesenná polievka
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi