Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Losos s cuketovou krustou
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Ražniči z lososa
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Tuniak so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Špargľová polievka
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Mediteránska rapsódia
Opekaná zelenina
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Gyros šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špagety zo Stredomoria
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Paella s kuracím mäsom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Jaipur kari
Kuracie fajitas
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi