Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Teplý zeleninový šalát
Oranžové rizoto
Tabouleh
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Opekaná zelenina
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ružičková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Jaipur kari
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniak so zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Bohatá jesenná polievka
Gyros šalát
Šošovicová krémová polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Sójový šalát s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paella s kuracím mäsom
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto so slaninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi