Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Treska s vajíčkovým šalátom

Lasagne z panvice
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované rebierka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
Kurča na bielom víne
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jemný hubový guláš
Párky v slanine
Pikantné bravčové závitky
Tekvicová polievka s jablkom
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie fajitas
Kuracie prsia pečené v rúre
Biela treska
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Vyprážaný syr
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Losos s cuketovou krustou
Tournedos s maslovou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cuketové jednohubky
Guláš z cíceru a mangoldu
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Hubový guľáš
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi