Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Pečený losos v medovej omáčke
Paradajková polievka
Biela ryba s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová krémová polievka
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Tuniakový šalát
Stredomorská frittata
Losos s cuketovou krustou
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Stredomorský šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Krevety na zeleninovom lôžku
Ružičková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špargľová polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi