Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Treska s vajíčkovým šalátom

Zapečené špagety s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie fajitas
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety zo Stredomoria
Rolky z roštenky so zeleninou
Cuketové jednohubky
Polievka s mäsovými guličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované rebierka
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ravioly so šalviou
Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená jahňacina s mandľami
Caponata a lá Podravka
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Hubový guľáš
Letné zeleninové ragú
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pohánka s klobásou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso na thajský spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Hrachová polievka
Biela ryba s fazuľou
Lahodné pečené zemiaky
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantné bravčové závitky
Ovocný šalát s kuracinou
Špagety s jesennou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šošovicová polievka so špenátom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Tuniakový šalát
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi