Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Biela ryba s kuskusom
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Chutný šalát z opečených zemiakov
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Ružičková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Jaipur kari
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Mediteránska rapsódia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špargľová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Gyros šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Okúzľujúce letné kurča
Grilované tofu
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Cuketové jednohubky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Opekaná zelenina
Cviklové krupoto s bielou rybou
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Sójový šalát s tuniakom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi