Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Tuniakový šalát

Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z bôbu
Rolky z roštenky so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Jemný hubový guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Tournedos s maslovou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cuketové jednohubky
Pikantné bravčové závitky
Pohánka s klobásou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka so zeleninou
Mrkvová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Párky v slanine
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilovaný hamburger
Pikantná rybacia zmes
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Hrachová polievka
Biela ryba s fazuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči z lososa
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát so surimi
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Lahodné pečené zemiaky
Okúzľujúce letné kurča
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi