Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Tuniakový šalát

Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilovaný hamburger
Caponata a lá Podravka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mediteránska rapsódia
Hrachová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Polievka s mäsovými guličkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Biela treska
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie fajitas
Kuracie tyčinky v kečupe
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zeleninové špízy
Kuracie mäso so zeleninou
Mrkvová polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Lasagne z panvice
Pizza v zemiakoch
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šošovicová polievka so špenátom
Cuketové jednohubky
Hubový guľáš
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi