Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Tuniakový šalát

Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s fazuľou
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Biela treska
Ovocný šalát s kuracinou
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka s mäsovými guličkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Vyprážaný syr
Hrachová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Bravčová panenka so zeleninou
Hubový guľáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pohánka s klobásou
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z rukoly a kreviet
Párky v slanine
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
Okúzľujúce letné kurča
Tournedos s maslovou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi