Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Tuniakový šalát

Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Lahodné pečené zemiaky
Ravioly so šalviou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Ochutená ryža
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Farebný jarný šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Vyprážaný syr
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované paradajky
Cestovinový šalát so surimi
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Šalát z grilovanej zeleniny
Tuniak so zeleninou
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Letné zeleninové ragú
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Tabouleh
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi