Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z bôbu
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantná rybacia zmes
Ražniči z lososa
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Párky v slanine
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mediteránska rapsódia
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Pizza v zemiakoch
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Jemný hubový guláš
Kuracie fajitas
Zeleninové špízy
Grilovaný hamburger
Morčacina s citrónom a oreganom
Hubový guľáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela treska
Lasagne z panvice
Biela ryba s fazuľou
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát so surimi
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pohánka s klobásou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Mrkvová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi