Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilované rebierka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na pivovej fľaši
Pivný guláš
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Morčacie prsia s jablkami
Polievka z bôbu
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky s omáčkou
Špagety s cuketou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kurča na bielom víne
Kura na pive
Medailónky s hnedou ryžou
Lasagne z panvice
Klasický burger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Papriky plnené rizotom
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Voňavé pečené zemiaky
Plnené kuracie stehná
Kuracie prsia pečené v rúre
Zemiakové placky
Grilovaný hamburger
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na sladko
Rýchle lasagne
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Hŕstková polievka s paradajkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Pizza v zemiakoch
Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčací hamburger
Chilli con carne
Kačica na pomarančoch
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi