Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Netradičný hamburger
Jaipur kari
Rybárov guláš
Špagety s cuketou
Kura na sladko
Pikantné bravčové závitky
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pive
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pivný guláš
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilovaný hamburger
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Chilli con carne
Rýchle lasagne
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Kačica na pomarančoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Klasický burger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Morčací hamburger
Párky v slanine
Kotlovina
Medové teľacie kotlety
Hovädzí steak so zeleninou
Zemiakové placky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Carbonara so špenátom
Papriky plnené rizotom
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi