Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Sladká bravčová panenka
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Rizoto na španielsky spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Hubový guľáš
Pikantná rybacia zmes
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Polievka z rukoly a kreviet
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Tuniakový šalát
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso so zeleninou
Paradajková polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaný hamburger
Hrachová polievka
Biela treska
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Párky v slanine
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Kuracie tyčinky v kečupe
Cuketové jednohubky
Lasagne z panvice
Losos s cuketovou krustou
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

Natur zeleninový bujón

Natur zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi