Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Guláš z cíceru a mangoldu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka s mäsovými guličkami
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie prsia pečené v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Grilovaný hamburger
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilované rebierka
Zapečené špagety s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantné bravčové závitky
Mediteránska rapsódia
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči z lososa
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie fajitas
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z rukoly a kreviet
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Pizza v zemiakoch
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mrkvová polievka
Pohánka s klobásou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cuketové jednohubky
Špagety s jesennou omáčkou
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi