Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Zapečené špagety s tuniakom

Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lasagne z panvice
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tournedos s maslovou zeleninou
Paradajková polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z bôbu
Zeleninové špízy
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mediteránska rapsódia
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cuketové jednohubky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
Guláš z cíceru a mangoldu
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Ovocný šalát s kuracinou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Kuracie fajitas
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hubový guľáš
Losos s cuketovou krustou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mrkvová polievka
Sladká bravčová panenka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená jahňacina s mandľami
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Kurča na bielom víne
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Jemný hubový guláš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi