Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zapečené špagety s tuniakom

Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Guláš z cíceru a mangoldu
Mediteránska rapsódia
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Polievka z bôbu
Letné zeleninové ragú
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Vyprážaný syr
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso so zeleninou
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Biela treska
Grilovaný hamburger
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi