Ponuka Vyhľadať

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi