Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Zeleninové chipsy

Klasický burger
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Nové zemiaky s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčací hamburger
Kura na pivovej fľaši
Polievka z bôbu
Rezne s chutnou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Zemiakové placky
Kotlovina
Pivný guláš
Špagety s cuketou
Plnené kuracie stehná
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Kačica na pomarančoch
Netradičný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie prsia s jablkami
Kura na pive
Grilovaný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lasagne z panvice
Kurací paprikáš
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Sladká bravčová panenka
Grilovaná krkovička
Pizza v zemiakoch
Morčacie rolky s ryžou
Carbonara so špenátom
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi