Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Zeleninové chipsy

Sladká bravčová panenka
Špagety s cuketou
Morčacie rolky s ryžou
Medové teľacie kotlety
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Jahňacie so šalviovým medom
Pizza v zemiakoch
Kura na pive
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčací hamburger
Rýchle lasagne
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Kačica na pomarančoch
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rybárov guláš
Kura na sladko
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Klasický burger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zemiakové placky
Carbonara so špenátom
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Pivný guláš
Polievka z bôbu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pochúťka s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Papriky plnené rizotom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurací paprikáš
Hŕstková polievka s paradajkami
Chilli con carne
Rezne s chutnou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Fish&Chips v tortille
Hubový guľáš
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Kurča na bielom víne
Kotlovina
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi