Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Grilované tofu
Tuniakový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Teplý zeleninový šalát
Bohatá jesenná polievka
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s kuskusom
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Losos s cuketovou krustou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Jaipur kari
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorská frittata
Kuracie fajitas
Biela treska
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Paella s kuracím mäsom
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi