Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Zeleninové špízy

Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šťavnaté mäkké zemiaky
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované kuracie prsia
Pikantná rybacia zmes
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované tofu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Mäsová roláda a lá pahreba
Jemný hubový guláš
Pochúťka s Ajvarom
Vianočná roláda
Teľacia roláda
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Krevety na zeleninovom lôžku
Voňavé pečené
Jahňacie so šalviovým medom
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Plnená pečená cibuľa
Okúzľujúce letné kurča
Opekaná zelenina
Talianske kuracie rizoto
Šalát s pikantným steakom
Makrelová nátierka
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát z grilovanej zeleniny
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči z lososa
Plnené kuracie stehná
Kuracie rizoto
Bravčová panenka so zeleninou
Stredomorská hríbová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi