Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Zeleninové špízy

Kuracie závitky s prekvapením
Zapečené špagety s tuniakom
Vianočná roláda
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Makrelová nátierka
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Plnené kuracie stehná
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šťavnaté mäkké zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Plnená pečená cibuľa
Jemný hubový guláš
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie rizoto
Tuniak so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantná rybacia zmes
Biela ryba s fazuľou
Krevety na zeleninovom lôžku
Grilované kuracie prsia
Grilované tofu
Hrachová polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Bravčová panenka so zeleninou
Voňavé pečené
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacia roláda
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Talianske kuracie rizoto
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorská hríbová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pochúťka s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi