Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Letné zeleninové ragú
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Tuniak so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Bohatá jesenná polievka
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi