Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Zeleninové špízy

Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Grilované paradajky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ryžové guľôčky
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Gyros šalát
Paradajková polievka
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Opekaná zelenina
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Vyprážaný syr
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Hríbová mrvenička
Kuracie prsia pečené v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Farebný jarný šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ružičková polievka
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ochutená ryža
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tabouleh
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ravioly so šalviou
Šošovicová krémová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tuniak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi