Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Zemiakové placky

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Jaipur kari
Kura na sladko
Špagety s cuketou
Kotlovina
Hŕstková polievka s paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Voňavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Netradičný hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Teľacie kotlety so zeleninou
Pivný guláš
Medové teľacie kotlety
Pizza v zemiakoch
Polievka z bôbu
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Grilovaná krkovička
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kačica na pomarančoch
Kura na pive
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Chilli con carne
Sladká bravčová panenka
Morčacie rolky s ryžou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Carbonara so špenátom
Klasický burger
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilované rebierka
Jahňacie so šalviovým medom
Zeleninové chipsy
Kurací paprikáš
Morčací hamburger
Grilovaný hamburger
Hubový guľáš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnené kuracie stehná
Bravčové kotlety s kuskusom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Vďaka tomuto rýchlemu, chutnému a ešte aj sýtemu jedlu budete mať viac času na trávenie chvíľ s rodinou.

Suroviny

500 g mladých zemiakov
1/2 balenia Podravky Natur na pečené zemiaky
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zemiaky umyjeme a varíme ich v šupke približne 20 minút. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.
  • 2 Zemiaky ošúpeme, nahrubo nastrúhame, pridáme Podravku Natur a olivový olej a poriadne premiešame.
  • 3 Rukou vytvoríme placky a opekáme ich na naolejovanej zahriatej panvici, kým nebudú krásne hnedé.

Tip

Zemiaky by mali mať rovnakú veľkosť, aby sa rovnomerne uvarili. Doba varenia závisí od veľkosti zemiakov.

Zdieľať s priateľmi