Ponuka Vyhľadať

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi