Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované kuracie prsia

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Biela ryba s fazuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorská hríbová polievka
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Polievka z fazuľových strukov
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Voňavé pečené
Plnené kuracie stehná
Šalát s pikantným steakom
Kuracie rizoto
Sladko-kyslé grilované ražniči
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Jemný hubový guláš
Pikantná rybacia zmes
Opekaná zelenina
Ražniči z lososa
Grilované tofu
Pochúťka s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát z grilovanej zeleniny
Talianske kuracie rizoto
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Teľacia roláda
Tournedos s maslovou zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Makrelová nátierka
Šťavnaté mäkké zemiaky
Mäsová roláda a lá pahreba
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Hrachová polievka
Kuracie závitky s prekvapením
Vianočná roláda
Jahňacie so šalviovým medom
Tuniak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi