Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Makrelová nátierka

Kuracie rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie závitky s prekvapením
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šťavnaté mäkké zemiaky
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Voňavé pečené
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pikantným steakom
Tuniak so zeleninou
Talianske kuracie rizoto
Jemný hubový guláš
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Bravčová panenka so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pikantná rybacia zmes
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované tofu
Okúzľujúce letné kurča
Sladko-kyslé grilované ražniči
Stredomorská hríbová polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacia roláda
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Polievka s mäsovými guličkami
Plnené kuracie stehná
Zapečené špagety s tuniakom
Vianočná roláda
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Fish&Chips v tortille
Grilované kuracie prsia
Biela ryba s fazuľou
Opekaná zelenina
Pochúťka s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsová roláda a lá pahreba
Viac receptov pre túto náladu

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

Suroviny

1 konzerva EVA makrely v rastlinnom oleji
100 g masla
100 g taveného syra
1 cibuľa
1 ČL Podravky ochucovadla Natur
soľ
mleté čierne korenie (podľa chuti)

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
  • 2 Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravkou Natur.
  • 3 Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.

Porcia

Podávame s celozrnným toastovým chlebom.

Malé tajomstvá

Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.

Zdieľať s priateľmi