Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Rýchle lasagne
Nové zemiaky s Ajvarom
Farebný jarný šalát
Plnená pečená cibuľa
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Penne so špargľovou omáčkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Sendviče z vajíčok a s lososom
Grilované tofu
Kuracina s kozím syrom
Grilované paradajky
Klasický burger
Zapečené špagety s tuniakom
Fish&Chips v tortille
Tournedos s maslovou zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pohánka s klobásou
Karí s bravčovým mäsom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Netradičný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Vianočná roláda
Morčacie rolky s ryžou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečená ryba v papieri
Chrumkavé kuracie ražniči
Opekaná zelenina
Hovädzí steak so zeleninou
Voňavá morčacia roláda
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ražniči z mletého mäsa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na pive
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Ryžové guľôčky
Grilované rebierka
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Oranžové rizoto
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Domáce sushi
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi