Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Kuracina s kozím syrom

Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Farebný jarný šalát
Ryžové guľôčky
Chrumkavé kuracie ražniči
Hovädzí steak so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Netradičný hamburger
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované tofu
Teľacie kotlety so zeleninou
Opekaná zelenina
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Fish&Chips v tortille
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Domáce sushi
Plnená pečená cibuľa
Vianočná roláda
Mäsová roláda a lá pahreba
Jahňacie so šalviovým medom
Karí s bravčovým mäsom
Klasický burger
Kuracie prsia pečené v rúre
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečená ryba v papieri
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Morčacie rolky s ryžou
Voňavá morčacia roláda
Pohánka s klobásou
Grilované rebierka
Rýchle lasagne
Penne so špargľovou omáčkou
Grilované paradajky
Oranžové rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
50 g kozieho syra
1 lyžica nakrájanej mladej cibuľky (aj so zelenou časťou)
1 - 2 lyžice medu
300 g šampiňónov
2 červené papriky
2 zelené papriky
1 lyžica Podravky Grill Classic
1 lyžica horčice

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  • 2 Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou Grill Classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  • 3 Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  • 4 Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

Tip

Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.

Porcia

Grilované kuracie plátky podávajte s horčicou a grilovanou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi