Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Sendviče z vajíčok a s lososom

Domáce sushi
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Farebný jarný šalát
Ravioly so šalviou
Lasagne z panvice
Kura na pive
Pečená ryba v papieri
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Mäsová roláda a lá pahreba
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Oranžové rizoto
Penne so špargľovou omáčkou
Ryžové guľôčky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Chrumkavé kuracie ražniči
Grilované paradajky
Jahňacie so šalviovým medom
Plnená pečená cibuľa
Vianočná roláda
Karí s bravčovým mäsom
Netradičný hamburger
Rýchle lasagne
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Opekaná zelenina
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Klasický burger
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Voňavá morčacia roláda
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Plnené kuracie stehná
Pohánka s klobásou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilované tofu
Viac receptov pre túto náladu

Milovníci sendvičov sa zamilujú do tohto skvelého občerstvenia ozdobeného zelenými listami a ružovým lososom v hlavnej úlohe.

Suroviny

5 vajec
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
40 g čerstvého špenátu
80 g syra ricotta
extra panenský olivový olej
soľ
150 g udeného lososa (alebo prošuta)
200 g taveného syra

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Vo veľkej miske rozmiešame 4 vajíčka s Podravkou Natur.
  • 2 Do mixéra alebo sekáčika dáme zostávajúce vajce, ricottu, špenát a rozmixujeme. Hotovú zmes pridáme k vajíčkam a dobre premiešame.
  • 3 Do panvice (Ø 24 cm) dáme trošku oleja a z polovice vajíčkovej zmesi pripravíme omeletu. Najprv pečieme prikryté pokrievkou jednu stranu, potom omeletu ľahko otočíme a opečieme krátko z druhej strany.
  • 4 Hotovú omeletu vyberieme z panvice a zo zostávajúcej zmesi pripravíme druhú, takým istým spôsobom. Omeletu nakrájame pomocou formy alebo pohárika s Ø 6-8 cm (okrúhly alebo iný tvar).
  • 5 Na jednu malú omeletu natrieme syr, pridáme plátok lososa, prikryjeme druhým kúskom omelety a ozdobíme čerstvým špenátom.

Porcia

Upevníme špáradlom a podávame.

Zdieľať s priateľmi