Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Rolky z roštenky so zeleninou

Opekaná zelenina
Ryžové guľôčky
Plnená pečená cibuľa
Kuracie prsia pečené v rúre
Karí s bravčovým mäsom
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teľacie kotlety so zeleninou
Domáce sushi
Grilované paradajky
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Grilované rebierka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Penne so špargľovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Klasický burger
Pohánka s klobásou
Rýchle lasagne
Ravioly so šalviou
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Plnené kuracie stehná
Ražniči z mletého mäsa
Lasagne z panvice
Vianočná roláda
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Grilované tofu
Zapečené špagety s tuniakom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Farebný jarný šalát
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Tournedos s maslovou zeleninou
Netradičný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Voňavá morčacia roláda
Oranžové rizoto
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Chrumkavé kuracie ražniči
Kuracina s kozím syrom
Kura na pive
Mäsová roláda a lá pahreba
Viac receptov pre túto náladu

"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

Suroviny

800 g hovädzej roštenky
1 lyžica Podravky grill classic
1 červená paprika
150 g tenkých mladých strukov
150 g mrkvy
75 ml červeného vína
2 lyžice hladkej múky
3 lyžice olivového oleja
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
  • 2 Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
  • 3 Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.
  • 4 Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
  • 5 Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
  • 6 Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
  • 7 Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

Tip

Do roliek môžete pridať viac zeleniny, použiť vašu obľúbenú zeleninu alebo ju úplne nahradiť špargľou.

Porcia

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi