Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Grilované paradajky
Plnená pečená cibuľa
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Voňavá morčacia roláda
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ryžové guľôčky
Penne so špargľovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracina s kozím syrom
Rýchle lasagne
Ravioly so šalviou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilované tofu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnené kuracie stehná
Domáce sushi
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Chrumkavé kuracie ražniči
Pohánka s klobásou
Grilované rebierka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lasagne z panvice
Opekaná zelenina
Karí s bravčovým mäsom
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kura na pive
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mäsová roláda a lá pahreba
Zapečené špagety s tuniakom
Klasický burger
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Morčacie rolky s ryžou
Netradičný hamburger
Fish&Chips v tortille
Vianočná roláda
Pečená ryba v papieri
Nové zemiaky s Ajvarom
Sendviče z vajíčok a s lososom
Farebný jarný šalát
Ražniči z mletého mäsa
Teľacie kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi