Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Ražniči z mletého mäsa

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Tournedos s maslovou zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Plnená pečená cibuľa
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Farebný jarný šalát
Nové zemiaky s Ajvarom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Plnené kuracie stehná
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Sendviče z vajíčok a s lososom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pečená ryba v papieri
Hovädzí steak so zeleninou
Chrumkavé kuracie ražniči
Domáce sushi
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilované rebierka
Klasický burger
Opekaná zelenina
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Kuracie prsia pečené v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilované tofu
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracina s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Voňavá morčacia roláda
Fish&Chips v tortille
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované paradajky
Ryžové guľôčky
Oranžové rizoto
Karí s bravčovým mäsom
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Vianočná roláda
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi