Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Grilovaná bravčová panenka s rukolou

Opekaná zelenina
Sendviče z vajíčok a s lososom
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Netradičný hamburger
Karí s bravčovým mäsom
Oranžové rizoto
Grilované tofu
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Vianočná roláda
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Domáce sushi
Penne so špargľovou omáčkou
Kura na pive
Voňavá morčacia roláda
Hovädzí steak so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované paradajky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Plnené kuracie stehná
Mäsová roláda a lá pahreba
Farebný jarný šalát
Ryžové guľôčky
Chrumkavé kuracie ražniči
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracina s kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Plnená pečená cibuľa
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Pohánka s klobásou
Ravioly so šalviou
Pečená ryba v papieri
Klasický burger
Lasagne z panvice
Fish&Chips v tortille
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si mäso na klasickom grile a vychutnajte si ho s lahodným Ajvarom od Podravky.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
140 g masla
1 lyžica nasekanej pažítky
100 g rukoly
150 g Valeriánky poľnej (poľníček)
100 ml extra panenského olivového oleja
3 lyžice octu
1 lyžica Podravka ochucovadla
200 g Ajvaru jemného Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Zmiešame 100g masla s nasekanou pažítkou.
  • 2 Bravčovú panenku nakrájame na medailónky, okoreníme ich a posypeme Podravka ochucovadlom.
  • 3 Pripravené kúsky mäsa dáme do zmesi masla s pažítkou a necháme maslo pôsobiť, nech jednotlivé zložky preniknú do mäsa.
  • 4 Na grilovacej panvici alebo grile zohrejeme zvyšné maslo a ugrilujeme medailónky. Grilujeme ich z oboch strán niekoľko minút.
  • 5 Rukolu a valeriánku mierne osolíme a polejeme olivovým olejom a octom.

Porcia

Medailónky podávame na lôžku z rukoly a pridáme jednu lyžicu jemného Ajvaru Podravka.

Zdieľať s priateľmi