Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Rýchle lasagne

Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Oranžové rizoto
Plnená pečená cibuľa
Fish&Chips v tortille
Pečená ryba v papieri
Opekaná zelenina
Netradičný hamburger
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Teľacie kotlety so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ravioly so šalviou
Domáce sushi
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Hovädzí steak so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Plnené kuracie stehná
Vianočná roláda
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracina s kozím syrom
Grilované tofu
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mäsová roláda a lá pahreba
Farebný jarný šalát
Grilované rebierka
Chrumkavé kuracie ražniči
Penne so špargľovou omáčkou
Ryžové guľôčky
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Zapečené špagety s tuniakom
Karí s bravčovým mäsom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Voňavá morčacia roláda
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Klasický burger
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacie rolky s ryžou
Grilované paradajky
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Potešte všetkých fanúšikov tohto jedla chutným a voňavým tanierom lasagní pripravených za pol hodinu.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
120 g cibule
2 strúčiky cesnaku
200 g kapie
1 čajová lyžička oregana
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
200 ml Podravka pasírovaných paradajok
12 plátkov lasagnového cesta
350 g morčacej šunky
150 g syra mascarpone
300 ml smotany
¼ čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
soľ
maslo na vymazanie pekáča
30 g nastrúhaného syra
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby35 min

  • 1 Na panvici 2-3 minúty osmážame najemno nakrájanú cibuľu a kapiu. Pridáme nasekaný cesnak a za stáleho miešania osmážame, až kým sa neuvoľní aróma.
  • 2 K osmaženej cibuli, kapii a cesnaku pridáme nakrájané paradajky, oregano, čierne korenie, lyžicu Podravky ochucovadla a na miernom plameni necháme variť 2-3 minúty. Pridáme pasírované paradajky, premiešame a odstavíme z ohňa.
  • 3 Mascarpone zmiešame so smotanou na varenie a nastrúhame morčaciu šunku. Do pekáča vymasteného maslom vložíme 3 plátky lasagní a na vrch nalejeme 1/3 zmesi z mascarpone, 1/3 paradajok a 1/3 nastrúhanej šunky. Na vrch položíme ďalšie 3 plátky lasagní a opakujeme celý postup ešte dvakrát.
  • 4 Vrch posledných 3 plátkov cestovín rovnomerne potrieme zvyšnou smotanou a posypeme nastrúhaným parmezánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 220°C po dobu 20 minút.
  • 5 Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Namiesto syru mascarpone, môžete použiť akýkoľvek smotanový syr.

Zdieľať s priateľmi