Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Karí s bravčovým mäsom

Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Klasický burger
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnené kuracie stehná
Penne so špargľovou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Jahňacie so šalviovým medom
Vianočná roláda
Kura na pive
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Farebný jarný šalát
Ryžové guľôčky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované paradajky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Grilované rebierka
Oranžové rizoto
Domáce sushi
Lasagne z panvice
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečená ryba v papieri
Chrumkavé kuracie ražniči
Grilované tofu
Ražniči z mletého mäsa
Ravioly so šalviou
Netradičný hamburger
Pohánka s klobásou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Kuracina s kozím syrom
Voňavá morčacia roláda
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Opekaná zelenina
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Plnená pečená cibuľa
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Zapečené špagety s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka ochucovadlo Ázia zvýrazní pôvodnú chuť bravčového mäsa a zeleniny a rozvonia váš byt vôňou ázijskej kuchyne.

Suroviny

1 ks červenej cibule
1 ks papriky
1 ks veľkej mrkvy
6 ks šampiňónov
200 g bravčového mäsa
1 PL Podravky ochucovadla Ázia
2 PL vody
1 šálka opláchnutého uvareného cícera Lagris
½ šálky kokosového mlieka
1 KL škrobu na zahustenie
olej

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Bravčové mäso pokrájame na rezance a posypeme polievkovou lyžicou Podravky ochucovadla Ázia. Zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Škrob zmiešame s vodou.
  • 2 V hlbokej, širokej panvici zohrejeme olej. Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán. Keď je mäso opečené, pridáme zeleninu, uvarený cícer a tiež opečieme spolu s mäsom. Pridáme kokosové mlieko a varíme 1 minútu. Za stáleho miešania pridáme škrob zmiešaný s vodou a varíme ďalšiu minútu.

Porcia

Servírujeme s ryžou, ryžovými rezancami alebo chlebovými plackami.

Kokosové mlieko môžeme nahradiť smotanou alebo jogurtom.

Zdieľať s priateľmi