Ponuka Vyhľadať

Supermuž

Opekaná zelenina

Grilované rebierka
Pohánka s klobásou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ryžové guľôčky
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované paradajky
Chrumkavé kuracie ražniči
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pive
Grilované tofu
Netradičný hamburger
Pečená ryba v papieri
Rýchle lasagne
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ravioly so šalviou
Plnená pečená cibuľa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Nové zemiaky s Ajvarom
Vianočná roláda
Voňavá morčacia roláda
Mäsová roláda a lá pahreba
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Oranžové rizoto
Sendviče z vajíčok a s lososom
Farebný jarný šalát
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Klasický burger
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Penne so špargľovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracina s kozím syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Domáce sushi
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Karí s bravčovým mäsom
Kuracie medailónky s hráškovým rizotom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi