Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Makrelová nátierka

Kuracie rizoto
Šalát s pikantným steakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Tournedos s maslovou zeleninou
Stredomorská hríbová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zeleninové špízy
Jemný hubový guláš
Pochúťka s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Plnená pečená cibuľa
Voňavé pečené
Okúzľujúce letné kurča
Vianočná roláda
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie závitky s prekvapením
Jahňacie so šalviovým medom
Šťavnaté mäkké zemiaky
Tuniak so zeleninou
Hrachová polievka
Talianske kuracie rizoto
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilované tofu
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Teľacia roláda
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované kuracie prsia
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Plnené kuracie stehná
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

Suroviny

1 konzerva EVA makrely v rastlinnom oleji
100 g masla
100 g taveného syra
1 cibuľa
1 ČL Podravky ochucovadla Natur
soľ
mleté čierne korenie (podľa chuti)

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
  • 2 Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravkou Natur.
  • 3 Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.

Porcia

Podávame s celozrnným toastovým chlebom.

Malé tajomstvá

Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.

Zdieľať s priateľmi