Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Makrelová nátierka

Bravčová panenka so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zapečené špagety s tuniakom
Opekaná zelenina
Plnené kuracie stehná
Stredomorská hríbová polievka
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Teľacia roláda
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s pikantným steakom
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Talianske kuracie rizoto
Jahňacie so šalviovým medom
Tuniak so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Krevety na zeleninovom lôžku
Ražniči z lososa
Kuracie rizoto
Voňavé pečené
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Plnená pečená cibuľa
Grilované kuracie prsia
Špagety zo Stredomoria
Jemný hubový guláš
Sladko-kyslé grilované ražniči
Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Vianočná roláda
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie závitky s prekvapením
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

Suroviny

1 konzerva EVA makrely v rastlinnom oleji
100 g masla
100 g taveného syra
1 cibuľa
1 ČL Podravky ochucovadla Natur
soľ
mleté čierne korenie (podľa chuti)

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
  • 2 Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravkou Natur.
  • 3 Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.

Porcia

Podávame s celozrnným toastovým chlebom.

Malé tajomstvá

Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.

Zdieľať s priateľmi