Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Opekaná zelenina
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Špargľová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Strukovinový šalát so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Biela treska
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Oranžové rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Paella s kuracím mäsom
Šalát z grilovanej zeleniny
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie fajitas
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Ružičková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto so slaninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s kuskusom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi